کد مطلب: 117988
درخواست نمايندگان مجلس از سران قوا
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1758

 

 

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، در جلسه روز چهارشنبه مجلس شوراي اسلامي عزيزي فارساني نماينده مردم اردل و فارسان در تذکر شفاهي به وزير ورزش و جوانان گفت: شما گفته ايد که از فضاي ورزشي بايد براي شادابي جوانان استفاده شود، اما بجاي سير در رؤيا و گفتاردرماني، تکاني به خود بدهيد و کاري بکنيد.

وي افزود: در شهرستان ها هيچ فضاي مناسب ورزشي وجود ندارد و در چهار شهرستان حوزه انتخابي بنده فقط يک استخر براي استفاده جوانان هست.

فتاحي نماينده مردم اروميه در تذکر شفاهي گفت: از رؤساي سه قوه تقاضا داريم که براي رفع مشکل گراني و احياي درياچه اروميه اقدام کنند.

وي افزود: از رئيس جمهور استدعا دارم درباره رفع مشکل معلمان حق التدريسي و شرکتي و مشکل هزينه درماني جانبازان بازنشسته که اخيرا دچار مشکل شده اند و جهاد کشاورزي، صندوق بازنشستگي و بنياد شهيد مساله را پيگيري نمي کنند، اقدام نمايد.

داود محمدي، نماينده مردم قزوين و آبيک به وزير نيرو درباره علت عدم اعطاي حقابه قزوين در حالي که سد طالقان مملو از آب است و نيز به وزير کشور درباره متوقف کردن تقسيمات کشوري تذکر داد.

همچنين وي به مسئولان و مقامات دولتي درباره تخصيص پزشک به مراکز درماني شهرستان ها که دچار کمبود امکانات هستند، تعيين تکليف کساني که در آزمون استخدامي استانداري شرکت کرده و گزينش شده اند، تعيين تکليف جانبازان، حل مشکلات کارخانجات استان و تعيين تکليف معلمان حق التدريسي و شرکتي تذکر داد.

همچنين قاسم جعفري، نماينده مردم بجنورد به رئيس جمهور درباره اينکه وام ازدواج جوانان را جدي بگيريد، تذکر داد و گفت: وزير اقتصاد و رئيس بانک مرکزي در صورت کوتاهي در اين مساله بايد پاسخگو باشند.

نماينده بجنورد همچنين افزود: وزارت اطلاعات مستحکم و نگران‌کننده بدخواهان نظام را مي خواهيم.

اين نماينده مجلس همچنين براي ورزشکاران و فوتباليستان در مسابقات جام جهاني برزيل آرزوي موفقيت کرد و طرف نمايندگان پنج استان به وزير راه و شهرسازي درباره راه آهن بجنورد- مشهد تذکر داد.

همچنين حسين نياز آذري، نماينده مردم بابل در تذکر شفاهي اقدام گروهک تروريستي داعش را محکوم کرد و گفت: به مزدوران و تروريست ها اعلام مي کنيم که مجلس شوراي اسلامي در پشتيباني از عتبات عاليات کوتاهي نخواهد کرد.

وي همچنين در تذکري به رئيس جمهور افزود: سه ماه از سال 93 مي گذرد، اما هنوز موافقتنامه پروژه‌هاي عمراني مبادله نشده است.

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html